Kom naar de Infodag op 14 maart

 De Hogere Zeevaartschool opent op zaterdag 14 maart 2020 van 10u. tot 17u voor de Infodag

Tijdens dezedag krijg je gedetailleerde informatie over de opleidingen aan de HZS:

- academische bachelor en master in de Nautische Wetenschappen

- professionele bachelor in de Scheepswerktuigkunde

- postgraduaat hydrografie

- beroepsopleidingen

Bekijk HIER een informatiefilm van Are You Waterproof over de opleidingen aan de HZS!

Docenten zijn aanwezig om gedetailleerde informatie te verstrekken over de cursussen, de labo’s en de stages. Vertegenwoordigers van de studentenadministratie staan ter beschikking om al je vragen over de inschrijvingsvoorwaarden te beantwoorden. Ook collega's van STUVO (Dienst Studiebegeleiding) en de Studentenraad zijn vertegenwoordigd.

VERKEN ONS SCHOOLGEBOUW EN BEZOEK DE MARITIEME BEURS

De Infodag biedt ook een unieke gelegenheid om ons schoolgebouw te verkennen. Je kan de bibliotheek en verscheidene klaslokalen en labo’s bezoeken, waaronder de kaartenkamer, de werkplaats en de "Full Mission Bridge Simulator". We organiseren ook een expositie over de onderzoeksprojecten van de HZS. Op de vijver naast het schoolgebouw kan je een tochtje maken met een reddingssloep, om daarna even te verpozen in de cafetaria.

Ook voor een breder (studenten)publiek is de Infodag interessant. Verscheidene bedrijven uit de maritieme industrie en maritieme beroepsverenigingen zijn aanwezig met een stand waar je informatie over een carrière op zee kunt bekomen. 


INFONAMIDDAG OP 6 MEI

Geraak je niet op de Infodag? Dan is de Infonamiddag op woensdag 6 mei (van 14u-17u) een alternatief!savethedate info website

 

Naar nieuwsoverzicht