Opleidingen Commerciële Yachting

De opleidingen Commerciële Yachting (200 GT en 500 GT) gaan weer van start in het voorjaar van 2018. Zodra u in het bezit bent van een brevet yachtman kan u starten aan deze modulaire opleidingen.

We bieden opleidingen aan voor zowel officieren belast met de brugwacht als kapiteins en dit voor commerciële yachten tot 200 GT of tot 500 GT.


Ook krijgt u de keuze om het vaargebied uit te breiden van 30 nautische mijl, tot 200 nautische mijl of zelfs wereldwijd.


De cursist die de opleiding Commerciële Yachting met succes volbrengt, ontvangt de nodige certificaten om de vaarbevoegdheid van officier of master in de Commerciële Yachting aan te vragen bij FOD Mobiliteit, die onze opleiding goedgekeurd hebben. Uiteraard moet worden rekening gehouden met de benodigde vaartijd, zoals in het KB vastgelegd.


Het opleidingsprogramma en de inschrijvingsvoorwaarden vind je onder https://www.hzs.be/nl/andere-opleidingen/commerciele-yachting en https://www.hzs.be/nl/andere-opleidingen/commerciele-yachting-200-gt/inleiding.

 

Naar nieuwsoverzicht