Hogere Zeevaartschool logo

Ba./Ma. Scheepswerktuigkunde - Beoordelingsrapport NVAO

 

De nieuwe academische opleiding Scheepswerktuigkunde is een feit. Het eerste bachelorjaar gaat eind september van start. De opleiding heeft zopas een bijzonder positieve beoordeling gekregen van de NVAO, de organisatie die alle opleidingen in het hoger onderwijs in Nederland en Vlaanderen op hun kwaliteiten beoordeelt. Onze toekomstige studenten weten zo dat ze een kwaliteitsvolle, boeiende opleiding volgen die leidt naar een zeer gegeerd diploma.

In haar oordeel heeft de NVAO rekening gehouden met de informatie in het aanvraagdossier en met een reeks van gesprekken met docenten uit de opleiding, studenten en alumni, en een afvaardiging van de bedrijven waar de Scheepswerktuigkundigen van de Hogere Zeevaartschool aan de slag kunnen. Dat de Hogere Zeevaartschool een stevig, consistent verhaal heeft uitgewerkt is te danken aan alle betrokkenen. We zijn uitgesproken dankbaar voor de steun die we hebben gekregen in dit project.

Het positieve rapport is een sterk resultaat en een aanmoediging voor het “gedreven en ervaren team” (dixit NVAO) van de Hogere Zeevaartschool dat deze opleiding verder zal uitbouwen in de komende jaren.

 

> Lees hier het volledige rapport

NVAO

 

Terug naar nieuws